Punainen Tampere Rieväjauhot Näytä suurempana

Punainen Tampere luomurieväjauhot

Luomujauhot perinteisen tamperelaisen rievän valmistukseen. 50% luomuvehnää, 50% luomuohraa. Lähituote. Jauhojen mukana saat aidon tamperelaisen rievän reseptin.

Pussi 1 kg

Valmistaja: Lampisen luomutila
Valmistusmaa: Suomi

Tiedot

8 Tuotetta

4,50 €

Tiedot

Näin leivot Tampereen rievää!

5 dl haaleaa maitoa tai vettä (tai 2,5 dl maitoa ja 2,5 dl vettä)

50 g hiivaa

1,5 tl suolaa

9 dl rieväjauhoja

Sekoita aineet ja kohota löysää taikinaa 30 minuuttia liinan alla. Jaa taikina kahteen osaan ja vaivaa jauhotetuin käsin kiekoksi. Valmis kiekko saa kohota 30 minuuttia pellillä leivinpaperin päällä. Ylimääräiset ilmat otetaan rievästä pois pistelemällä reikiä taikinaan. Paista uunissa 250 asteessa 15–20 minuuttia. Rievä on kypsä, kun se kumisee pohjasta.

 

Hyvää aidon voin kanssa – parasta manselaisessa seurassa!

 

Arvostelut

Ei kommentteja.

Kirjoita arvostelu

Punainen Tampere luomurieväjauhot

Punainen Tampere luomurieväjauhot

Luomujauhot perinteisen tamperelaisen rievän valmistukseen. 50% luomuvehnää, 50% luomuohraa. Lähituote. Jauhojen mukana saat aidon tamperelaisen rievän reseptin.

Pussi 1 kg

Valmistaja: Lampisen luomutila
Valmistusmaa: Suomi

Kirjoita arvostelu