Myydyimmät

Tiedot

Valmistaja

Tavarantoimittajat

Ei toimittajia

Tuotemerkit 8 tuotemerkkiä

Näytetään 1 - 8 / 8 tuotteesta
 • Daiga Daiga Duu

  Daiga Daiga Duuon vuodesta 2007 toiminut kuopiolainen yhden naisen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa omaa veikeää kierrätyskankaista pientuotemallistoa. Suunnittelun lähtökohtana on ekologisuus ja iloinen ilme käytännöllisyyttä unohtamatta.

  Tuotteet on valmistettu kierrätetyistä kankaista, pääasiassa värikkäistä 60-70-lukujen kuoseista. Tuotteet on suunniteltu niin, että myös pienet leikkuujäämät saadaan hyödynnettyä. Mallistoon kuuluu tällä hetkellä mm. laukkuja, kukkaroita, avaimenperiä ja koruja. 

  0 tuotetta

 • Globe Hope

  0 tuotetta

 • Peräluoma Design

  0 tuotetta

 • Pisama Design

  Pisama Design suunnittelee ja valmistaa käsin näyttävää arkidesignia. Kotimaiset tuotteet yhdistävät graafisen suunnittelun perinteisiin käsityömenetelmiin. Modernien Pisama -tuotteiden pääosassa ovat yksilölliset kuosit ja käytännöllinen muotoilu. Mallistoon kuuluu ihastuttavia sisustustuotteita ja monikäyttöisiä piensäilytysratkaisuja, joista suurin osa on valmistettu kotimaisen tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista. 
  Pisama -tuotteet kertovat tarinaa metsäisestä maasta, sinun arjessasi.

 • Retroke

  Retrokkeen korut valmistetaan käsityönä Suomessa ja ne ovat nikkelitöntä korumetallia. Korujen aiheissa on huumoria, asennetta ja tyttömäistä lumoakin.

 • Testi

  0 tuotetta

 • Tikkerperi

  Tikkerperi on suomalainen yhden naisen käsityöyritys, jonka olen perustanut vuonna 2007 Tampereella. Nykyään yrityksen kotipaikka sijaitsee Kangasalla, aivan Tampereen tuntumassa.

  Tikkerperi valmistaa pääasiassa erilaisia hauskoja heijastavia käsitöitä ja heijastimia.  Syksyllä 2014 Tikkerperin riippuheijastimet ovat tyyppitarkastettu Suomessa Työterveyslaitoksella, ja ne ovat saaneet CE-merkinnän.

  0 tuotetta

Näytetään 1 - 8 / 8 tuotteesta