MAKSUTAVAT

Maksutavat

 

Maksaminen verkkokaupassamme on aina turvallista. Voit valita sinulle sopivan maksutavan alla olevista vaihtoehdoista.

 

Pankin verkkomaksu

Käytössämme ovat seuraavien pankkien verkkomaksut:  Nordea, Osuuspankki, Tapiola, Danske Bank, Aktia, Nooa, SP/POP, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

Luottokorttimaksu

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa ja Mastercard –luottokorteilla.

Kännykkämaksaminen

Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksunumeroon, jonka asiakas sa tilauksen yhteydessä.

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi ennakkolaskun. Tuotteet toimitetaan maksun kirjauduttua tilillemme, tähän menee pankista riippuen 2-3 pankkipäivää.

Collector

Collectorin Lasku ja Osamaksu tarjoaa kuluttajille jopa 2000 euron ostoksensa verkkokaupassa. Maksaessaan Collectorilla, asiakas saa aina automaattisesti keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan. Kuluvan kuukauden ostokset laskutetaan seuraavan kalenterikuukauden viimeinen päivä, joten maksuaika voi olla jopa 60 päivää, aina kuitenkin vähintään 30 päivää. Halutessaan asiakas voi maksaa ostoksena osissa 48 kuukauden aikana.

Lisätietoja: https://www.collector.se/fi/etusivu/

Everyday

Everyday -verkkomaksu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 2000 euron ostoksiin. Asiakas saa keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa.

Lisätietoja: https://www.everyday.fi/verkkomaksu/

Jousto

Jousto on suomalainen maksupalvelu, jolla voi maksaa verkkokaupassa joustavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi laskun, hän saa aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Joustolla voi maksaa myös erissä jopa 1-12 kuukauden takaisinmaksusajalla. 

Lisätietoja: https://www.jousto.com