TOIMITUSEHDOT

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi joko käyttämällä oman pankkisi tarjoamaa verkkomaksua, Collector, Everyday tai Jousto lasku- tai osamaksupalvelua käyttämällä luottokorttia (Visa, Eurocard/Mastercard). Lisäksi verkkokaupassamme on käytössä kännykkämaksaminen ja ennakkotilisiirto.  Kännykkämaksamistä käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa ja ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi ennakkolaskun.

Toimitustavat: posti tai nouto myymälästä

Toimitamme tuotteet Suomessa Postin välityksellä. Voit myös valita toimitustavaksi noudon, jolloin voit noutaa tilauksesi Werstaan museokaupasta ilman toimitusmaksua.

Mikäli tilaus sisältää useita tuotteita joilla on eripituinen toimitusaika, toimitetaan tuotteet kerralla pisimmän toimitusajan mukaan. Jos haluat jonkin tuotteen nopeammin, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Toimitusaika

Kaikki varastossa olevat tuotteet lähetetään tilausta seuraavien 1-2  arkipäivän kuluessa, jolloin tuotteet saapuvat tilaajalle tyypillisesti 3-4 päivän kuluessa tilauksesta. Poikkeavasta toimitusajasta ilmoitamme asiakkaalle sähköpostitse.

Toimituskulut

Toimitusmaksu Suomessa on Postin palvelupisteeseen tilattaessa 6,50 €. Nouto myymälästä on maksuton.

Vahingoittunut tuote

Jos huomaat pakkauksessa vaurion ennen sen avaamista, ilmoita siitä heti postissa. Jos olet avannut paketin ennen vaurion toteamista, ilmoita vauriosta heti asiakaspalveluumme.

Viallisesta tai kuljetuksessa vaurioituneesta tuotteesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme välittömästi, kuitenkin viimeistään 24 tunnin kuluttua tuotteen vastaanottamisesta. Korvaamme viallisen tai kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen ensisijaisesti uudella vastaavalla tuotteella. Mikäli tämä ei ole mahdollista, ostajalle hyvitetään hänen maksamansa rahasuoritus kokonaisuudessaan.

Tuotteen vika tai sen kärsimä vaurio tulee määritellä ja dokumentoida asianmukaisella tavalla (esim. valokuva tai tarkka kuvaus viasta). Viallinen tai vaurioitunut tuote tulee lähettää myyjälle tarkastusta varten. Emme  ei toimita uutta tuotetta tai hyvitä tuotteen hintaa ennen kuin vika tai vaurio on voitu todentaa.

Puhelintilaus ja sähköpostitilaus

Voi tehdä aina tilauksen myös puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelumme palvelee numerossa 010 420 9220. Sähköpostilla tavoitat meidät: kauppa@werstas.fi

Puhelin- ja sähköpostitilaukset maksetaan ennakkotilisiirrolla.

Tilausvahvistus

Saat aina tilauksestasi vahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli et ole saanut tilauksestasi vahvistussähköpostia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilaukset ulkomaille

Toimitamme tuotteita useisiin muihin maihin.

Mikäli haluat tilata tuotteen toimitettavaksi johonkin muuhun maahan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteen palautus tai vaihto

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus. Tuotteet tulee lähettää huolellisesti pakattuina alkuperäispakkauksissaan. Liitä mukaan yhteystietosi ja tlilinumerosi. Maksamme tuotteen palautuksen ja vaihdon postikulut.
Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ole vielä yhteydessä asiakaspalveluumme saadaksesi tarkemmat ohjeeet.